1. Acord cu termenii

Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dumneavoastră, fie personal, fie în numele unei entități („dvs.”) și LEAM BUSINESS SRL („Companie”, „noi”), cu privire la accesul dvs. la și utilizarea site-ului web leam.ro, precum și orice altă formă media, canal media, site mobil sau aplicație mobilă legată, legată sau conectată în alt mod la acesta (colectiv, „Site-ul”).
Suntem înregistrați în România și avem sediul social în Prelungirea Ghencea, Nr.95P, Sectorul 6, București 061715. Sunteți de acord că, accesând Site-ul, ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați toți acești Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI VĂ ESTE INTERZIS EXPRES DE A UTILIZA SITE-UL.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site sunt încorporate prin prezenta în mod expres prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face modificări acestor Termeni de utilizare în orice moment și din orice motiv. Vă vom avertiza cu privire la orice modificare prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestor Termeni de utilizare și renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și se va considera că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările aduse oricăror Termeni de utilizare revizuiți prin continuarea utilizării Site-ului după data publicării acestor Termeni de utilizare revizuiți.

Informațiile furnizate pe Site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către nicio persoană sau entitate în nicio jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuție sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în această jurisdicție sau țară. În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Site-ul din alte locații fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru conformitatea cu legile locale, dacă și în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

2. Drepturile de proprietate intelectuală

Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră deținută și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitățile, software-ul, designul site-ului web, audio, video, text, fotografii și grafice de pe Site (colectiv, „Conținutul”), mărcile comerciale și siglele conținute în acestea („Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau ne sunt licențiate și sunt protejate de legile privind drepturile de autor, diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și legi privind concurența neloială.

Conținutul și Mărcile sunt furnizate pe Site numai pentru informare și uz personal.
Cu excepția cazurilor prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului și niciun Conținut nu poate fi copiată, reprodusă, agregată, republicată, încărcată, postată, afișată public, codificat, tradus, transmis, distribuit, vândut, licențiat sau exploatate altfel în orice scop comercial, fără permisiunea noastră scrisă în prealabil, expresă.

Cu condiția să fiți eligibil să utilizați Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau imprima o copie a oricărei părți a Conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător, exclusiv pentru uz personal, necomercial. Ne rezervăm toate drepturile care nu vi s-au acordat în mod expres în și asupra Site-ului, Conținutului și Mărcilor.

3. Declarații utilizator

Prin utilizarea Site-ului, declarați și garantați că: (1) toate informațiile de înregistrare pe care le trimiteți vor fi adevărate, exacte, actuale și complete; (2) veți menține acuratețea acestor informații și veți actualiza prompt aceste informații de înregistrare, dacă este necesar; (3) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (4) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți; (5) nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie printr-un bot, script sau altfel; (6) nu veți folosi Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat; și (7) utilizarea de către dvs. a Site-ului nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.

Dacă furnizați orice informații care sunt neadevărate, inexacte, neactuale sau incomplete, avem dreptul de a suspenda sau de a închide contul dvs. și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

4. Înregistrare utilizator

Este posibil să vi se solicite să vă înregistrați pe Site. Sunteți de acord să păstrați parola confidențială și veți fi responsabil pentru orice utilizare a contului și a parolei dvs. Ne rezervăm dreptul de a elimina, revendica sau modifica un nume de utilizator pe care îl selectați dacă stabilim, la discreția noastră, că un astfel de nume de utilizator este inadecvat, obscen sau inacceptabil în alt mod.

5. Produse

Depunem toate eforturile pentru a afișa cât mai precis posibil culorile, caracteristicile, specificațiile și detaliile produselor disponibile pe Site. Cu toate acestea, nu garantăm că culorile, caracteristicile, specificațiile și detaliile produselor vor fi exacte, complete, de încredere, actuale sau lipsite de alte erori, iar afișajul dumneavoastră electronic este posibil să nu reflecte cu acuratețe culorile și detaliile reale ale produse.

Toate produsele sunt afișate în funcție de disponibilitate și nu putem garanta că articolele vor fi în stoc. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe cumpărarea oricărui produs în orice moment, din orice motiv.
Prețurile pentru toate produsele pot fi modificate.

6. Cumpărare și plată

Acceptăm următoarele forme de plată:

 • Visa
 • Mastercard
 • La livrare prin easybox

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile efectuate prin intermediul Site-ului. În plus, sunteți de acord să actualizați prompt informațiile despre cont și de plată, inclusiv adresa de e-mail, metoda de plată și data de expirare a cardului de plată, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar. Taxa pe vânzări va fi adăugată la prețul achizițiilor, așa cum considerăm că este necesar. Putem schimba prețurile în orice moment. Toate plățile vor fi în lei.

Sunteți de acord să plătiți toate taxele la prețurile în vigoare atunci pentru achizițiile dvs. și orice taxe de expediere aplicabile și ne autorizați să taxăm furnizorul de plăți ales pentru orice astfel de sume la plasarea comenzii. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau greșeli de preț, chiar dacă am solicitat sau am primit deja plata.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată prin intermediul Site-ului. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași metodă de plată și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare sau de expediere. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după singura noastră judecată, par a fi plasate de revânzători sau distribuitori.

7. Politica de returnare

Vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare postată pe Site înainte de a face orice achiziție.

8. Activități interzise

Nu puteți accesa sau utiliza Site-ul în alt scop decât cel pentru care punem la dispoziție Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun demers comercial, cu excepția celor care sunt susținute sau aprobate în mod specific de noi.

În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să nu:

 • Preluați sistematic date sau alt conținut de pe Site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilare, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă din partea noastră.
 • Înșelați sau induceți în eroare pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre cont, cum ar fi parolele de utilizator.
 • Eludați, dezactivațisau interferați în alt mod cu funcțiile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui Conținut sau impun limitări privind utilizarea Site-ului și/sau a Conținutului cuprinse în acesta.
 • Disprețuiți, pătați sau dăunați în alt mod nouă și/sau Site-ului.
 • Utilizați orice informație obținută de pe site pentru a hărțui, a abuza sau a răni o altă persoană.
 • Utilizați necorespunzător serviciile noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false de abuz sau conduită greșită.
 • Utilizați Site-ul într-o manieră incompatibilă cu orice legi sau reglementări aplicabile.
 • Angajați în încadrarea neautorizată sau conectarea către Site.
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, Trojan sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a majusculelor și spam-ul (postarea continuă a textului repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă de către orice parte a Site-ului sau modifică, deteriorează, perturbă, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea Site-ului.
 • Vă angajați în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea scripturilor pentru a trimite comentarii sau mesaje sau folosirea oricăror instrumente de extragere a datelor, roboți sau alte instrumente similare.
 • Ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice Conținut.
 • Încercați să vă uzurpați identitatea unui alt utilizator sau persoană sau să utilizați numele de utilizator al altui utilizator.
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv, fără limitare, formate de schimb de grafice clare („gif”), pixeli 1×1, bug-uri web, cookie-uri sau alte dispozitive similare (uneori denumite „spyware” sau „mecanisme de colectare pasivă” sau „pcm-uri”).
 • Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în a vă furniza orice parte a Site-ului.
 • Încercați să ocoliți orice măsuri ale Site-ului menite să împiedice sau să restricționeze accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.
 • Copiați sau adaptați software-ul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.
 • Utilizați Site-ul pentru a face publicitate sau a oferi vânzarea de bunuri și servicii.
 • Faceți orice utilizare neautorizată a Site-ului, inclusiv colectarea numelor de utilizator și/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.

10. Ghid pentru recenzii

Vă putem oferi zone de pe Site pentru a lăsa recenzii sau evaluări. Atunci când postați o recenzie, trebuie să respectați următoarele criterii: (1) ar trebui să aveți direct
experiență cu persoana/entitatea evaluată; (2) recenziile dvs. nu trebuie să conțină blasfemie jignitoare sau limbaj abuziv, rasist, jignitor sau de ură; (3) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referințe discriminatorii bazate pe religie, rasă, sex, naționalitate
origine, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau dizabilitate; (4) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referiri la activități ilegale; (5) nu ar trebui să fii afiliat cu concurenți dacă postezi recenzii negative; (6) nu trebuie să faceți nicio concluzie cu privire la legalitate de conduită; (7) nu puteți posta declarații false sau înșelătoare; și (8) nu puteți organiza o campanie care să încurajeze alte persoane să posteze recenzii, fie că sunt pozitive sau negative.

Putem accepta, respinge sau elimina recenzii la discreția noastră. Nu avem absolut nicio obligație de a analiza recenzii sau de a șterge recenzii, chiar dacă cineva consideră recenziile inacceptabile sau inexacte. Recenziile nu sunt susținute de noi și nu reprezintă neapărat opiniile noastre sau punctele de vedere ale oricăruia dintre afiliații sau partenerii noștri. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio revizuire sau pentru orice revendicări, răspunderi sau pierderi rezultate din orice revizuire. Prin postarea unei recenzii, prin prezenta ne acordați un drept și o licență perpetuă, neexclusivă, la nivel mondial, fără redevență, plătită integral, cesionabilă și sublicențiabilă de a reproduce, modifica, traduce, transmite prin orice mijloc, afișa, executa, și/sau distribuie tot conținutul legat de recenzie.

11. Politica de confidențialitate

Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Prin utilizarea Site-ului sau a Ofertelor Pieței, sunteți de acord să respectați Politica noastră de confidențialitate postată pe Site, care este încorporată în acești Termeni de utilizare.

Vă rugăm să rețineți că site-ul și ofertele pieței sunt găzduite în România. Dacă accesați Site-ul sau Ofertele Pieței din orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care reglementează colectarea, utilizarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea continuă a Site-ului, transferați datele dumneavoastră către România și sunteți de acord în mod expres ca datele dumneavoastră să fie transferate și prelucrate în România.

12. Date utilizator

Vom păstra anumite date pe care le transmiteți către Site în scopul de a gestiona performanța Site-ului, precum și a datelor referitoare la utilizarea de către dvs. a Site-ului.

Deși efectuăm copii de rezervă regulate de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Site-ul. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau corupție a unor astfel de date și, prin prezenta, renunțați la orice drept de acțiune împotriva noastră care decurge din orice astfel de pierdere sau corupție a acestor date.

13. Contact

Pentru a rezolva o reclamație referitoare la Site sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea Site-ului, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].

LEAM BUSINESS SRL
PRELUNGIREA GHENCEA, NR.95P, Sectorul 6
București 061715
România