Eucerin Hydro Protect Ultralight Face Sun Fluid SPF 50+

114,00 lei

Eucerin Hydro Protect Ultralight Face Sun Fluid SPF 50+ – crema faciala solara cu acid hialuronic – protectie solara cu filtre UVA si UVB

SKU: 4005800320354 Categorie: Etichetă:

Descriere

Eucerin Hydro Protect Ultralight Face Sun Fluid SPF 50+

Eucerin Hydro Protect Ultralight Face Sun Fluid SPF 50+ este o cremă facială de soare pentru utilizare zilnică pe toate tipurile de piele.

Cu Hydro-Technology Complex, crema solară Eucerin pentru față asigură că pielea se simte proaspătă imediat după aplicare și protejează împotriva daunelor provocate de soare. În Advanced Spectral Technology, crema solară fără oxibenzonă și octinoxat combină filtre eficiente UVA/UVB*, precum și Licochalcone A pentru o protecție UV foarte ridicată. De asemenea, neutralizează radicalii liberi cauzați de UV și lumina vizibilă de mare energie (lumină HEV). Acidul gliciretinic din crema solară facială ajută la repararea ADN-ului pielii, iar acidul hialuronic și factorii naturali de hidratare asigură o hidratare de lungă durată.

Eucerin Hydro Protect Ultralight Face Sun Fluid SPF 50+ este o cremă solară non-grasă, cu un parfum ușor, care se absoarbe imediat, nu este lipicioasă și nu lasă reziduuri. Crema solară fără microplastice** este potrivită pentru utilizarea zilnică și, de asemenea, pentru pielea sensibilă.

* Îndeplinește standardele înalte de protecție UVA și UVB definite de Cosmetics Europe. Protecția UVA este peste recomandarea UE.
** Fără microplastice conform definiției UNEP.

Caracteristici speciale

Textura ultra-ușoară, absorbită rapid
Lichid solar hidratant
Pentru o senzație de piele proaspătă
Non-comedogen
Protectie UVA si UVB

Aplicație

Agitați bine Hydro Protect Ultralight Face Sun Fluid SPF50+ înainte de utilizare.
Aplicați cu generozitate dimineața sau înainte de a petrece timp la soare, după sau în locul îngrijirii de zi, evitând contactul direct cu ochii. Se lasa sa se absoarba complet.
Reaplicați periodic loțiunea de bronzare pentru a menține protecția solară specificată, mai ales după baie, transpirație sau uscare.

Ingrediente

Aqua, benzoat de alchil C12-15, butil methoxidibenzoilmetan, bis-etilhexiloxifenol metoxifenil triazonă, etilhexil triazonă, dibutil adipat, dietilamino hidroxibenzoil hexil benzoat, fenilbenzimidazol, acid sulfonic silicilic, acid silicilic tardiv, Glicerina, Gly cyrrhiza Extract de rădăcină inflata, hialuronat de sodiu, arginină HCL, sodiu PCA, lactat de sodiu, acid gliciretinic, alcool cetearilic, gliceril stearat, Copernicia Cerifera Cera, gumă xantană, hidroxipropil metilceluloză, hidroxid de sodiu, hidroxid de sodiu, hidroxietotan, trisodiu, paroxietotan

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Eucerin Hydro Protect Ultralight Face Sun Fluid SPF 50+”